Wednesday 15 April 2009

The New Cambridge English Course 2 Practice Book

The New Cambridge English Course 2 Practice Book
By Michael Swan and Catherine Walter
Cambridge University Press | ISBN-10: 0521376505 | 119 pages
PDF | English | 14 MB

The New Cambridge English Course is a course teachers and students can rely on to cover the complete range and depth of language and skills needed from beginner to upper-intermediate level. Each level is designed to provide at least 72 hours of class work using the Student's Book, with additional self-study material provided in the Practice Book. The course has a proven multi-syllabus approach which integrates work on all the vital aspects of language study: grammar, vocabulary, pronunciation, skills, notions and functions.
Free photocopiable placement tests for Levels 1 and 2 are available, with teacher's notes in French, Spanish and Polish and answer sheets to help allocate students to the appropriate level.

The New Cambridge English Course jest kursem, w którym nauczyciele i uczniowie mogą liczyć na pełne pokrycie zakresu i głębi umiejętności językowych, potrzebnych od poziomu beginner do upper-intermediate. Każdy poziom jest zaprojektowany do opracowania w czasie 72 godzin pracy lekcyjnej w oparciu o podręcznik i o dodatkowy materiał zawarty w Practice Book.
Kurs ma udowodnione wieloletnie podejście, które integruje program działający na wszystkie istotne aspekty nauki języka: gramatykę, słownictwo, wymowę, umiejętności i funkcje.
Dołączone są oddzielne testy, możliwe do powielenia, na poziomie 1 i 2 z materiałami metodycznymi dla nauczyciela w języku francuskim, hiszpańskim i polskim oraz arkusze odpowiedzi, które pomagają w przydzieleniu studentów do odpowiedniego poziomu.

DOWNLOAD
BOOK = 14 MB
BOOK (reduced) = 5.7 MB

No comments:

Post a Comment

Your Ad Here